Saopštenja barskih odbornika

maked

Integralno saopštenja barskih odbornika iz kluba DF-SNP

lalosevic djurovic

Odbornici Dejan Đurović i Vasilije Lalošević, iz kluba DF-SNP u Baru, neće prisustvovati današnjem nastavku sjednice SO Bar, u znak protesta zbog scena brutalnog ponašanja i siledžijske intervencije crnogorske policije u Budvi, ali i sinoć u Baru, i drugim crnogorskim gradovima. Sinoćnji “junački” juriš barskih specijalaca na okupljenu omladinu i žene, jasno je pokazao da je policija u službi zaštite samo jedne partije i režima, a ne ono sto joj je Zakon i Ustav odredio, da bude javni servis svih građana.

U trenucima dok se proganjaju, privode i hapse najveći crkveni velikodostojnici, poslanici, predsjednik jedne opozicione opsštine, odbornici, sekretari lokalnih samouprava, dok se prebija omladina, i uz sve to ukida pravo desetinama hiljada crnogorskih građana na slobodu vjeroispovjesti, najmanje što možemo da uradimo je da na ovaj način skrenemo pažnju našim sugrađanima, ali i široj javnosti, da ovakvo ponašanje režima ne vodi ničemu dobrom.

 

leko odbor

Saopštenje za javnost odbornika Demokrata, Momčila Lekovića

Pitamo Raičevića šta je to u izlaganju kolege Tufegdžića bilo sporno pa da zahtjeva hitnu cenzuru ovog video snimka? Da li mu je zasmetala istina i činjenica da smo govorili o klasičnoj diskriminaciji odbornika opozicije po više osnova ili mu je zasmetala istina o dešavanjima u Budvi? Da li mu je zasmetalo i to što je video već odgledalo preko 15 hiljada građana pri čemu je „njegov“ Strateški plan koji je donijet nakon pune 2 godine mandata i uz prekoračenje rokova pao potpuno u drugi plan? Da li mu smeta strmoglavi pad rejtinga partije kojoj pripada, cijepanje članskih karata i otvoreno nezadovoljstvo simpatizera i nekadašnjih podržavalaca?

Dušan Raičević bi totalni medijski mrak. Za opoziciju mrak, a za njega privatne agencije kojima plaća na desetine hiljada eura opštinskog novca za svoju ličnu promociju kao i promociju partije kojoj pripada.

Hvaliti se radio-prenosima skupštinskih zasijedanja mogu samo nesavremeni i nemoderni predsjednici opština koji godinama sprječavaju otvaranje lokalne opštinske televizije, plašeći se upravo ovih stvari, da se riječ istine pronese našim gradom.
Neće ti, Raičeviću, to poći za rukom. Nećeš ti ograničavati slobodu u ovom gradu, nećeš ni odbornicima, ali ni građanima, to ti Demokrate poručuju.

Stavovi izraženi u saopštenjima su Autora i ne odražavaju nužno uredničku politiku Jedra.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar