"Pametna” tabla je povezana sa kompjuterom i projektorom

tabla sa mozgom

Osnovna škola „Mrkojevići“ je od ERSTE banke na poklon dobila izuzetno vrijednu donaciju – interaktivnu tablu.

Poklon je školi svečano uručio gospodin Nikola Dabović, predstavnik banke. On je tim povodom istakao: „Erste banka povodom obilježavanja 10 godina uspješnog poslovanja u Crnoj Gori i 200 godina postojanja Erste Grupe poklanja 14 interaktivnih tabli i projektora u osnovnim školama u 14 gradova u kojima ima filijale.

Od početka poslovanja u Crnoj Gori nastojimo da budemo dobar član zajednice u kojoj poslujemo i da podržavamo oblasti, akcije i inicijative koje donose dugoročnu korist društvu. Ovom donacijom za 14 osnovnih škola, ukupne vrijednosti oko 30 hiljada eura, želimo da podržimo modernizaciju nastave i bolji razvoj i napredak učenika, koji će na interesantniji način savladavati školsko gradivo. Nakon ugradnje tabli, kompanija Telemont d.o.o, koja je dobavljač, organizovaće obuke za nastavnike koji će koristiti „pametne table“ u nastavi. „

Direktor škole Osman Grgurević se, u ime učenika i nastavnika koji će koristiti interaktivnu tablu, zahvalio na vrijednom poklonu. Istakao je da je zadovoljstvo što društveno odgovorne kompanije i pojedinci, među kojima je i ERSTE banka, prepoznaju obrazovanje kao oblast u koju vrijedi ulagati, jer ulažući u obrazovanje, ulažemo u budućnost.

“Pametna” tabla je povezana sa kompjuterom i projektorom, pa je njena primjena u nastavi višestruka. Koristićemo je u nastavi svih predmeta, a posebno će nam biti dragocjena za nastavu iz prirodnih nauka. Sigurni smo da će, kroz praktičan rad, nastavnici prepoznati sve prednosti ovog nastavnog sredstva, te da će ovaj vid nastave biti zanimljiviji i produktivniji za učenike”- kazao je Grgurević.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar