Počeli prijemi kod načelnika Centra bezbjednosti četvrtkom

bar cb

Nakon naloga direktor Uprave policije Veselina Veljovića svim načelnicima centara i odjeljenja bezbjednosti na teritoriji Crne Gore da, u cilju jačanja partnerskih odnosa građana i policije, organizuju redovne prijeme građana, načelnici centara i odjeljenja bezbjednosti ovog i prošlog četvrtka primili su na razgovor 67 građana i građanki.

Sastanci načelnika i građana trebaju doprinijeti efikasnijem rješavanju problema i pitanja od važnosti za građane u situacijama u kojima je to na bilo koji način u moći i nadležnosti Uprave policije, kao i da doprinose inicijativama važnim za lokalne zajednice.

Građani krivična djela, prekršaje i druge događaje treba da prijavljuju dežurnim službama u centrima i odjeljenjima bezbjednosti.

Zainteresovani građani, kao što je poznato, prijem kod načelnika mogu zakazati na broj telefona centra ili odjeljenja bezbjednosti koji je nadležan na teritoriji grada u kojem građanin boravi, a koji se nalazi na zvaničnom sajtu Uprave policije http://www.up.gov.me, ili pozivom na besplatni policijski broj 122. - saopšteno je iz tima za odnose sa javnošću Uprave policije CG.

sekuriti OK

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar