Turistička ponuda Bara predstavljena u Kijevu

to kiev 2

 U Kijevu-Ukrajina ,u hotelu “Opera” održana je prezentacija turističke ponude Bara kao i poslovna radionica između turističke privrede Crne Gore i Ukrajine.

Prisutne zvanice na početku je pozdravio ambasador Crne Gore u Ukrajini, Ljubomir Mišurović, direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavičić, predstavnici Ministarstva održivog razvoja i turizma kao i predstavnici turističkih organizacija Bara i Budve koji su predstavili destinaciju. Prisutni su upoznati sa prirodnim i kulturnim vrijednostima našeg podneblja, ponudom za predstojeću ljetnju turističku sezonu, avio linijama između dvije zemlje i dr.

Nakon prezentacije organizovana je i poslovna radionica na kojoj su crnogorski predstavnici održali sastanke sa ukrajinskim turoperatorima i agencijama sa ciljem uspostavljanja saradnje u budućnosti. Za prisutne je upriličen i koktel sa degustacijom tradicionalnih crnogorskih proizvoda.

Na prezentaciji su bili prisutni turoperatori iz Ukrajine među kojima su bili: Alf, TUI Ukrajina, Kompas Travel, Join UP, Orbita, Siesta, Coral, Pilon, Wind Rose, Sky Up, Alians, Pegas, Annex, Pan Ukraine, TEZ Tours i drugi.

Promociji turističke ponude Crne Gore u Kijevu, pored predstavnika Ministarstva održivog razvoja i turizma, NTO CG i lokalnih turističkih organizacija Bara i Budve, prisustvovali su predstavnici AD “Marina Bar”, kompanije “Beppler&Jacobson“, hotela „Falkensteiner“ , „Korali“ i „La Perla Hotel & Villas“ kao i predstavnici agencija „Montenegro tourist service“, „R-tours“, „Talas M“, „Prometheus travel“ i „Next travel“.

Turistička organizacija Bar je bila jedan od suorganizatora ovog događaja u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Ukrajini, Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i Turističkom organizacijom Budve.

Alegra dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar