Načelnici CB-a primaće građane četvrtkom od 10,00 do 12,00 časova

cb bar

Direktor Uprave policije Veselin Veljović je na Kolegijumu dao nalog svim načelnicima centara i odjeljenja bezbjednosti na teritoriji Crne Gore da, u cilju jačanja partnerskih odnosa građana i policije, organizuju redovne prijeme građana.

Načelnici centara i odjeljenja bezbjednosti primaće građane četvrtkom od 10,00 do 12,00 časova.

Ova odluka je donijeta kako bi se građanima sa zahtjevima i problemima omogućila direktna komunikacija sa rukovodiocima u centru ili odjeljenju bezbjednosti na teritoriji grada u kojem borave, a u cilju pomoći u efikasnijem rješavanju problema i pitanja od važnosti za građane u situacijama u kojima je to na bilo koji način u moći i nadležnosti Uprave policije.

Napominjemo da će građani krivična djela, prekršaje i druge događaje i dalje prijavljivati dežurnim službama u centrima i odjeljenjima bezbjednosti.

Zainteresovani građani prijem kod načelnika mogu zakazati na broj telefona centra ili odjeljenja bezbjednosti koji je nadležan na teritoriji grada u kojem građanin boravi, a koji se nalazi na zvaničnom sajtu Uprave policije http://www.up.gov.me, ili pozivom na besplatni broj 122.

Povjerenje građana u policiju raste, a nedavna istraživanja su pokazala da 65% građana vjeruje policiji. Ova inicijativa je dodatna vrijednosti uspostavljanja neophodne saradnje, a Uprava policije kao jedna od tri institucije kojoj građani najviše vjeruju svakodnevno preduzima aktivnosti u opravdavanju povjerenja i jačanju partnerskih odnosa sa građanima-saopštio je tim Uprave policije za odnose s javnošću.

urban radio

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar