Obilježen dan organizacije

osi bbarr 1

Organizacija slijepih za Bar i Ulcinj proslavila 4 juna svoj dan.

Organizacija slijepih za Bar i Ulcinj obilježila je juče 4. jun dan Organizacije sa prijateljima iz Organizacija slijepih iz Sarajeva, Novog Sada i Smedereva sa kojima ima potpisane sporazume o saradnji.
Tom prilikom u prostorijama Organizacije u Baru održan je sastanak na kojem su prisustvovali Predsjednik Organizacije slijepih za Bar i Ulcinj Veselin Joketić sa saradnicima, direktor Udruženja slijepih Kantona Sarajevo Fikret Zuko, Predsjednica Gradske Organizacije Saveza slepih Srbije - Smederevo Jelena Stojanović i Podpredsjednik Gradske Organizacije slepih Novog Sada Goran Vuković.
Na početku sastanka, u ime Organizacije domaćina i slavljenice, prisutne je pozdravio predsjednik Organizacije slijepih za Bar i Ulcinj, Veselin Joketić koji je goste upoznao sa radom Barske Organizacije. Na sastanku se razgovaralo o trenutnim aktivnostima u ove četiri organizacije, položaju slijepih u Crnoj Gori Srbiji i Bosni i Hercegovini i dogovarane su zajedničke aktivnosti na poboljšanju položaja slijepih osoba u ovim državama.
Povodom 4. Juna dana Organizacije slijepih objavljen je i drugi broj časopisa „Svjetlost“,glasila za društvena, kulturna i životna pitanja slijepih i slabovidih Bara i Ulcinja. To je periodično glasilo koje ima za cilj svestrano, objektivno, istinito i pravovremeno obavještavanje javnosti o životu, radu i stvaralaštvu slijepih i slabovidih, kao i njihove organizacije. Časopis je još jedan oblik komuniciranja slijepih sa onima koji vide i još jedan način uspostavljanja međusobne saradnje, povjerenja i razumijevanja.

osi bbarr 2
Istog dana za goste priređen je izlet u Ulcinju, saopštio je medijima Predsjednik Veselin Joketić.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar