Eksploatisali šljunak u dane praznika!

morac pesak 

Oglasili su se iz RVCP...

“Za praznike povodom Dana nezavisnosti u krađu! Dok jedni slave širom Crne Gore Dan nezavisnosti, patrolnim obilaskom Služba zaštite lica i imovine Regionalnog vodovoda zatekla je druge koji potkopavaju Crnu Goru u koritu Morače, u Drugoj zoni sanitarne zaštite izvorišta Bolje sestre. Kopaju na državnoj imovini šljunak i pijesak ne mareći za izmjene Krivičnog zakonika i da je to krivično djelo. Institucije u Crnoj Gori ne obraćaju dovoljno pažnje na zaštiti državne imovine i životne sredine, što izaziva zabrinutost” –saopštio je predsjednik Odbora direktora Regionalnog vodovoda, Zoran Lakušić.
Na snimcima koje su snimili zaposleni u Regionalnom vodovodu, jasno se vidi da su nelegalni eksploatatori šljunka vršili ove nelegalne aktivnosti čak i za Dan Nezavisnosti Crne Gore. Takođe osim na Dan nezavisnosti radili su i u dane ranije, a većinu aktivnosti na državnim parcelama obavljaju noću.
“Sve pohvale za Službu zaštite lica i imovine Regionalnog vodovoda i njegovog rukovodioca gospodina Gorana Đukanovića. Oni su primjer kako se voli i brani država. To je duh nacionalnog patriotizma i primjer kako se čuvaju njene prirodne vrijednosti.” – zaključuje Lakušić

Izvor: zumiraj.me

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar