YouTuberi za djecu u posjeti Baru

tuberii 2

Saopštenje stručne službe TO Bar.

tuberii 1
Turistička organizacija Bar nedavno je ugostila najpoznatiji dječji YouTube duo, Filipa i Zagu, čiji kanal broji preko 1.9 miliona pretplatnika, tkz. subscriber-a. Njihovi YouTube videi broje višemilionske pregleda, a bazirani su na porodničnim vlogovima, putovanjima, uradi sam tutorijalima, kreativama, crtanju i drugim sadržajima primjerenim dječjem uzrastu.
TO Bar je organizovala višednevni boravak poznatim YouTuberima koji će potencijale i sadržaje naše destinacije predstaviti i promovisati na svom kanalu. Fam trip kampanje su organizovana putovanja za novinare, blogere, YouTubere, influensere i druge medijske ili marketinške stručnjake. Cilj kampanje bio je da YouTuberi na jedinstven i zanimljiv način dožive destinaciju kako bi sadržaj predstavili svojim mnogobrojnim pratiocima.
,,Bar nas je najviše od svega oduševio prelijepim morem i mještanima koji su veoma druželjubivi i gostoprimljivi. Pored mnogo zanimljivih lokacija u gradu, svakome bismo preporučili da posjete Skadarsko jezero, jer je to zaista posebno iskustvo. U Bar se planiramo vratiti opet, jer nam je zaista bilo predivno!'' istakao je Filip.
Organizacija ovakvih kampanja je od velikog značaja za promociju destinacije, atrakcija, turističke proizvode. Posjeta je trajala 6 dana, od 10.05. do 15.05.2024. godine i za to vrijeme YouTuberi su imali priliku da dožive destinaciju na dvije čarobne obale. Krstarili su Skadarskim jezerom, obišli Virpazar i plaže na jezeru, jedinstveni Stari grad Bar i Staru maslinu, posjetili zaleđe i vodopad u Turčinima, kao i turistička mjesta Sutomore i Veliki Pijesak. Takođe, posjetili su najveći gejming festival u ovom dijelu Evrope – Montenegro Future Festival, koji se tih dana organizovao u Baru.
U toku sledeće sedmice, Filip i Zaga će podijeliti njihovu avanturu kroz Bar na svom YouTube kanalu https://www.youtube.com/@zagaifilip. Ovi video sadržaji će biti sjajan način da djeca širom Balkana otkriju ljepote našeg grada i inspirišu ih da ga posjete.
TO Bar i u narednom periodu planira da radi na sličnim kampanjama i saradnjama koje će promovisati Bar kao idealnu destinaciju za porodicu.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar