Fakultet za poslovnu ekonomiju i pravo Bar dobio Sertifikat o reakreditaciji

sertiff

Tome je prethodila Odluka o obrazovanju komisije za reakreditaciju Fakulteta za poslovnu ekonomiju i pravo Bar, Univerzitet Adriatik.

Agencija za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja Crne Gore izdala je SERTIFIKAT O REAKREDITACIJI Fakultetu za poslovnu ekonomiju i pravo Bar, Univerzitet Adriatik koji uključuje sve studijske programe..

Komisija je u sastavu međunarodnih i domaćih eksperata detalino proučila zahtjev za reakreditaciju sa izvještajem o samoevaluaciji Fakulteta za poslovnu ekonomiju i pravo Bar, Univerzitet Adriatik, dopunu dokumentacije kao i drugu priloženu dokumentaciju.

Na osnovu predate i tražene dokumentacije, a poštujući Zakon o visokom obrazovanju Crne Gore, Pravila o postupku reakreditacije i Standarde i smjernice za reakreditaciju propisane od strane Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja, kao i ostale propise koji regulišu oblast visokog obrazovanja, Komisija je detalino proučila zahtjev za reakreditaciju sa izvještajem o samoevaluaciji Fakulteta za poslovnu ekonomiju i pravo Bar, Univerzitet Adriatik, dopunu dokumentacije kao i drugu priloženu dokumentaciju.

U cilju neposredne provere činjeničnog stanja, Komisija je obavila posjetu Fakultetu za poslovnu ekonomiju i pravo Bar, Univerzitet Adriatik, tokom koje su obavljeni razgovori sa upravom Fakulteta, dekanom i prodekanima, članovima Odbora za kvalitet i samovrednovanje, predstavnicima nastavnog osoblja, administrativnog osoblja, te predstavnicima studenata i privrede.

Proces reakreditacije Fakulteta za poslovnu ekonomiju i pravo Bar na Univerzitetu Adriatik je trajao par mjeseci i uspješno je finalizovan. Komisija je stekla uvid u sve elemente koji su bili neophodni za donošenje reakreditacionog stava o ispunjenosti standard te dostavila Agenciji izještaj o reakreditaciji Fakulteta za poslovnu ekonomiju i pravo Bar, Univerzitet Adriatik, njegove usklađenosti sa akademskim i profesionalnim potrebama i usvojenim standardima i kriterijumima.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar