DPS odgovorio na izvinjenje URA

DPSTRG

Saopštenje OO DPS Bar povodom teksta URA-a objavljenog 17. avgusta na portalu JEDRO

NVO MCP- Bar u sklopu svojih aktivnosti pokrenuo je projekat pod nazivom „Neka sve bude fer i na dohvat oka“. Projekat je predočen svim političkim partijama u Baru, tako da su u potpunosti upoznati sa ciljem projekta i pravilima podjednakim za sve. Danas smo dobili potvrdu da će u projektu sudjelovati i SD Bar i DPS Bar. Mi prenosimo po principima i kodeksu građanskog društva integralno saopštenja partija na uvid javnosti, ne komentarišemo ih, ostavljamo da svoj sud donesu naši čitaoci.

Saopštenje OO DPS Bar povodom teksta URA-a objavljenog 17. avgusta na portalu JEDRO prenosimo intgralno:

"Napravili ste propust, ne prema nama, nego prema javnosti kojoj ste bili dužni da se legitimišete kao registrovana partija. Dugo ste bili neregistrovani, neshvaćeni i nedefinisani. No, to što ste htjeli pokazali ste ulaskom, pa izlaskom, iz Vlade izbornog povjerenja?

Kako ćete biti doživljeni od "svakog stotog naljućenog" birača u Baru, nakon završetka radova na asfaltiranju, nijesmo sigurni, jer oni sada prolaze uređenim ulicama i pozdravljaju te aktivnosti.

Uputili ste, indirektno, teške optužbe vašim dojučerašnjim koalicionim partnerima, DEMOS-u i SDP-u, koje smatrate neprincipijelnim i nepoštenim. Ostavljamo vas da se njima pravdate...

Idući tragom ovog vašeg saopštenja, gdje nas samo citirate i prepisujete, nemamo riječi kako zlobno i pobjednički govorite o bivšim firmama i Spužu. Nemojte tako. Sve se vraća. Ko bijaše vaš Milošević?

I na kraju, jer više se nećemo osvrtati na vaša saopštenja, samo ćemo Vam se džentlmenski izviniti našim izbornim rezultatima i radovati se pobjedničkim uzvikom, "ura,ura,ura", za još jednu pobjedu DPS-a!"

auto klime bakovic 1

jedro opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

morsko dobro

Logo MPF

tobar