OO URA Bar se izvinjava OO DPS Bar

URATRG

Reagovanje OO URA Bar na saopštenje DPS-a.

NVO MCP- Bar u sklopu svojih aktivnosti pokrenuo je projekat pod nazivom „Neka sve bude fer i na dohvat oka“. Projekat je predočen svim političkim partijama u Baru, tako da su u potpunosti upoznati sa ciljem projekta i pravilima podjednakim za sve. Danas smo dobili potvrdu da će projektu pristupiti i SD-Bar i DPS Bar i sudjelovati u njemu. Mi prenosimo po principima i kodeksu građanskog društva integralno saopštenja partija na uvid javnosti, ne komentarišemo ih, ostavljamo da svoj sud donesu naši čitaoci.

Reagovanje URA prenosimo integralno:

"Izvinjavamo se DPS-u Bar sto nismo na vrijeme dostavili informaciju da je URA registrovana kao politicka partija, pa su oni, zbog ovog našeg propusta, dezavuisali građane da smo mi “nelegitimni”. Nadamo se da ce nam ovaj propust oprostiti.

Oduševljeni smo gradjevinskim poduhvatom nadležnih opštinskih sluzbi koje ce u dogledno vrijeme asfaltirati blizu 100 m2 puta, sudeci po neobiljezenim kraterima na ulicama grada.

Iako URA Bar očekuje odličan izborni rezultat u oktobru, bićemo prezadovoljni ako za nas bude glasao svaki stoti vozac koji je “graditeljima” uputio nedolične riječi (+18) zbog ovog unapređenja putne infrastrukture u “pravom i planskom trenutku”.

Izvinjavamo se što smo izasli iz Vlade izbornog povjerenja, ne zbog nedostatka hrabrosti, već zbog posjedovanja nečega što se zove principijelnost i poštenje.

Izvinjavamo se sto smo bili “sramni i maliciozni” jer su vaši uspjesi zaista vidljivi i na terenu i u politici. Toliko su vidljivi da je i slijepac progledao. Vasi “mlinovi” besprekorno melju da bi ovo drustvo bilo bogatije, ljepse i uređenije. Na terenu ste samljeli Primorku, Luku Bar, ZIB, Rumiju trans, Barsku plovidbu.., a na političkoj sceni ubjedljivo “vodite” na listi u Spužu.

Nemojte više spominjati vasa dostignuća. Uzaludno je!

U nadi da ćete naše izvinjenje prihvatiti.
Srdačno,
OO URA Bar."

auto klime bakovic 1

jedro opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

morsko dobro

Logo MPF

tobar