Dali smo obećanje!

lakušić rvcg

Regionalni vodovod  intenzivira u 2024 godini aktivnosti oko zaštite vodoizvorišta Bolje sestre.

Zoran Lakušić, izvršni direktor Regionalnog vovodova  CG primorje:
Boriću se za zaštitu korita Morače i izvorišta Bolje sestre sve dok poslednji devastator ne napusti korito Morače u Drugoj zoni sanitarne zaštite.
Nema odustajanja i neće me napadi koji dolaze ovih dana od šljunkarske mafije, lica i medija njima bliskim obeshrabiti u toj borbi.
Potrudit ću se da ostanem istinski posvećeni svom cilju i da, uprkos preprekama, nastavim da se borim za ono u šta vjerujem.
Obećanje smo dali da će država sa državnih parcela u koritu Morače ukloniti sve nelegalne objekte u 2024. godini i da će Vlada imati nultu toleranciju na nelegalnu eksploataciju šljunka.
Ovo obećanje smo dali kako bismo stvorili uslove za nesmetano vodosnadbijevanje crnogorskog primorja.
Državne parcele u koritu Morače su zajedničko dobro, koje pripada svim građanima. Svi nelegalni objekti, bez obzira na namjenu ili vlasništvo, moraju biti uklonjeni.
Samo zajedničkim naporima, angažmanom države i građana, možemo obezbijediti očuvanje prirodne ljepote i ekološke vrijednosti korita Morače za sadašnje i buduće generacije.
Da podsjetimo,
Regionalni vodovod CG primorje pod rukovodstvom izvršnog direktora Zorana Lakušića na kraju 2023 poslovne godine ostvario je finansijsku dobit oko milon eura, što pokazuje da ova kompanija ima kontinuitet u uspješnom poslovanju

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar