Božična čestitka Predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića

 dušan top raičko

Božićna čestitka Raičevića...

Povodom Badnjeg dana i nastupajućeg najradosnijeg hrišćanskog blagdana - Božića, predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, u svoje i u ime Opštine Bar, uputio je čestitku arhijerejskom namjesniku barskom, protojereju-stavroforu Slobodanu Zekoviću, sveštenstvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti.

"Simbolika novog rađanja koju donosi Božić prilika je više da se podsjetimo na važnost njegovanja trajnih vrijednosti našeg grada i društva, a to su ljubav i sloga, međusobno poštovanje i uvažavanje, solidarnost i zajedništvo, kao temelj na kojem gradimo i gradićemo naše bolje sjutra i opšti napredak.

Neka proslavljanje Božića, kao novog početka, u svima nama zaiskri i nove nade i probudi nove polete koji će nam dati istrajnost i snagu u savladavanju svih izazova na putu izgradnje empatičnog, otvorenog, multietničkog i savremenog društva za nas i generacije koje dolaze.

Sa iskrenom željom da Badnji dan i Božić svaki dom ispuni toplinom i radošću i da svima donese dobro zdravlje, mir i blagostanje, još jednom Vam čestitam najradosniji hrišćanski praznik. Hristos se rodi" ,napisao je Predsjednik.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar