Božična čestitka Predsjednika Skupštine opštine Bar Branislava Baneta Nenezića

Bane nenezić ok 

Prenosimo integralno...

Čast mi je da u ime Skupštine opštine Bar i u svoje lično ime, svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti čestitam Badnji dan i nastupajući Božić, u želji da ga proslavimo zajedno sa svojim porodicama, prijateljima i komšijama njegujući uzvišene vrijednosti pravoslavlja i hrišćanstva u cjelini.
Najradosniji hrišćanski praznik sa blagim danima koji su pred nama je još jedna prilika da se okupimo oko univerzalnih etičkih i civilizacijskih vrijednosti koje donosi božićna simbolika, duboko uvjereni da je očuvanje povjerenja i zajedništva jedini put ka ostvarenju našeg daljeg napretka.
Slaveći Badnji dan i Božić okruženi porodicom, komšijama i prijateljima gradimo neraskidive odnose pune poštovanja, suživota i tolerancije uvažavajući način na koji su to činili naši preci čime su stvorili temelje Bara kao grada skladnih multietničkih vijednosti, koje mi u Baru i danas živimo.
Radost Hristovog rođenja donijeće nam nadu i darovaće nam odlučnost koja će nam trebati u neprestanom suočavanju sa izazovima današnjeg vremena. Bićemo kadri da pružimo ruku jedni drugima, da zajedno pružimo najviše što možemo za očuvanje solidarnosti, istinskog humanizma i dijaloga kao neprocjenjivog bogatstva od kojeg je sazdan život u našem Baru, što će biti garant našeg daljeg demokratskog sazrijevanja , snaženja i napretka.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar