Apel vozačima

pg polic

Strpljivo i bezbjedno do odredišta...

Kako se danas i narednih prazničnih dana očekuje pojačana frekvencija saobraćaja ka turističkim centrima, kako na jugu tako i sjeveru Crne Gore, usled povećanih gužvi, realno je očekivati da može doći do povremnih zastoja, pa i otežanog odvijanja saobraća.
Umor vozača, nepažnja i nepoštovane saobraćajih propisa, mogu biti i uzrok sobraćajnih nezgoda.
Posebno skrećemo pažnju vozačima, da ukoliko su konzumirati alkohol ne sijedaju za upravljač svoga automobila.
Zbog toga, apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, da svoje putovanje planiraju, a vožnju prilagode uslovima i stanju na putu, te da savjesnim i odgovornim ponašanjem doprinesu kako svojoj, tako i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju.
Policijski službenicima će narednih dana, u okviru realnih mogućnosti, nastojati da kroz pojačano prisustvo, preventivnim ali i represivnim aktivnostima, doprinesu nesmetanom i bezbjednom odvijanju saobraćaja na našim putevima, saopštila je Uprava policije CG.

Vezano za javni red i mir, policija apeluje na gradjane...
Uzdržati se od upotrebe petardi i pirotehnički sredstava, kao i prekomjernog konzumiranja alkohola
Apelujemo na građane da se tokom predstojećih novogodišnjih i božičnih praznika i tokom pratećih proslava, uzdrže od upotrebe bilo kakvih eksplozivnih i protehničkih sredstava, kao i da se uzdrže od prekomjernog konzumiranja alkohola, posebno u situacijama ako su planirali da upravljaju vozilom, ali da se uzdrže i od svih drugih oblika ponašanja kojima bi mogli ugroziti svoju, bezbjednost svojih porodica, prijatelja ili drugih lica.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar