Barski novogodišnji hepening

bekla 1

Nataša Bekvalac i lokalni izvođači uveselili Barane i brojne goste

By Media biro
U okviru manifestacije Barski novogodišnji hepening, kreirane pod pokroviteljstvom Opštine Bar i lokalne turističke organizacije (TO Bar), sinoć je na platou ispred Sportskog centra ,,Topolica“ nastupila pop pjevačica Nataša Bekvalac, koja je brojnim Baranima i posjetiocima iz svih krajeva Crne Gore priredila nezaboravan provod. Vlasnica hitova ,,Mali signali“, ,,Nikotin“, ,,Navika“, nije krila zadovoljstvo što u susret novogodišnjim praznicima, ponovo ima priliku da se druži sa domaćom publikom.

,,Uvijek sam raspoložena kada sam kod vas. Jako se radujem večerašnjem koncertu. Najveće mi je zadovoljstvo kada vidim ispred sebe ljude koji su srećni, uživaju u mom nastupu i zadovoljno ulaze u novu godinu“, izjavila je Bekvalčeva neposredno prije izlaska na binu.

bekla 2

Sjajnu uvertiru za energičan nastup jednog od najtraženijih ženskih vokala današnjice, napravili su lokalni izvođači Tea Šufta i Kira Bend, dok je za ponoćnu žurku bio zadužen di-džej Mandozica.

,,Htjela bih da se zahvalim TO Bar na našoj divljoj saradnji svake godine. Bilo nam je sjajano na koncertu. Srećna sam što imamo novogodišnji hepening i nadam se da će sljedeće godine da traje malo duže. Bend se proveo super, kao i ja“, poručila je Šufta.

Podsjećamo, Barane i goste će 31. decembra uveseliti najveća regionalna zvijezda Lepa Brena, dok će program Barskog novogodišnjeg hepeninga trajati sve do drugog januara.

 

Danas je na programu:

tootootot

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar