Bar: Lijepa sinergija javnog i privatnog sektora

sinergij 2

Održan tradicionalni novogodišnji prijem za djecu bez roditeljskog staranja i njihove hranitelje.

Opština Bar, u saradnji sa Centrom za socijalni rad,organizovala je tradicionalni novogodišnji prijem za djecu bez roditeljskog staranja i njihove hranitelje.

Tom prilikom, potpredsjednica Opštine, Tanja Spičanović, uručila je djeci slatke paketiće, kao i novčana sredstva u pojedinačnom iznosu od 100 eura.

Ove godine, druženje sa mališanima upriličeno je u prigodnom ambijentu igraonice “Maša i medvjed”, čiji vlasnici su ustupili prostor na dvočasovno korišćenje bez naknade i time potvrdili da plemenite namjere uvijek pronađu dobre saveznike.

sinergij 1

Poseban senzibilitet ljubazni vlasnici ove igraonice pokazali su i kroz samoinicijativno angažovanje Deda mraza kojim su prijatno iznenadili mališane.
Uz pjesmu i zabavu, Deda mraz je djeci uručio personalizovane poklone, pažljivo birane od strane zaposlenih u Centru za socijalni rad, a koji su kupljeni od donatorskih priloga brojnih lokalnih preduzetnika i privrednih društava.

Ova jedinstvena i pozitivna praksa Opštine i Centra za socijalni rad bila je prilika da grad Bar još jednom pokaže svoje humano lice, ali i da se promoviše hraniteljstvo kao jedan od najboljih načina zaštite i odgajanja djece bez roditeljskog staranja.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar