Podrška razvoju preduzetništva

birt 

Opština Bar organizuje radionicu "Kreiranje digitalne strategije za Vaš biznis".

U četvrtak, 21. decembra Opština Bar organizuje jednodnevnu radionicu “Kreiranje digitalne strategije za Vaš biznis” kao jednu od aktivnosti predviđenu Programom podrške razvoju preduzetništva sa ciljem podizanja svijesti o značaju razvoja preduzetništva i doprinosa kreiranju stimulativnog lokalnog poslovnog okruženja.

Radionica će se održati u hotelu “Princess” sa početkom u 10 časova, a u okviru višesatne edukacije učesnici će biti u prilici da steknu teorijska i praktična znanja i kompetencije koje se tiču istraživanja tržišta, određivanja target grupa, izrade komunikacione strategije i kreiranja sadržaja na digitalnim kanalima.

Pozivamo zainteresovane registrovane privredne subjekte – mikro preduzeća sa teritorije opštine Bar da se prijave putem linka https://docs.google.com/forms/d/1ZoBCSs7wkblpaQwDl3mgAnCui_cj5KpQyV4wB89xvpc/edit do srijede, 20.decembra. Broj mjesta je ograničen.

Organizacijom ove radionice Opština Bar još jednom potvrđuje svoju punu posvećenost razvoju preduzetništva na lokalnom nivou, i to ne samo kroz pružanje finansijske, već i nefinansijske podrške koja se ogleda u promociji , organizaciji mentoringa i specijalističkih obuka za sticanje poslovnih znanja, vještina i kompetencija i nizu drugih aktivnosti.

Podsjećanja radi, lokalna uprava je od pokretanja Programa podrške razvoju preduzetništva 2018. godine plasirala bespovratna finansijska sredstva u iznosu većem od million eura podržavajući na taj način realizaciju 236 biznis ideja barskih preduzetnika i preduzetnica.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar