Zvanično saopštenje Uprave policije

Pištolj CZ 99
Tri službenika policije danas su dovedena u službene prostorije CB Bar.

Dovedeni su radi utvrđivanja porijekla i osnovanosti posjedovanja vatrenog oružja

Prenosimo integralno

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ su jutros ispred zgrade Osnovnog suda u Ulcinju izvršili legitimisanje sledećih lica: Z.L. (65), D.M. (39), Ž.R. (45), svi iz Podgorice, kao i lica S.M. (48) iz Nikšića i N.J. (45) iz Bara.
Pripadnici policije su u naselju Zaljevo, oko 13,15 časova zaustavili vozilo kojim je upravljao D.M. Tokom kontrole utvrđeno je da su se u vozilu nalazila gore pomenuta lica, kojom prilikom su Ž.R., D.M. i S.M. izjavili da su aktivni policijski službenici, te da kod sebe posjeduju službene legitimacije i službeno vatreno oružje – pištolje.
Tim povodom su navedena lica dovedena u službene prostorije radi utvrđivanja porijekla vatrenog oružja i osnovanosti posjedovanja istog, uz prethodno obavještavanje nadležnog državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru. Nakon što je utvrđeno da oružje odgovara oružju zaduženom u Upravi policije pomenuta lica su napustila službene prostorije, a spisi predmeta su dostavljeni Odjeljenju za unutrašnju kontrolu policije na dalje postupanje.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar