Opština Bar poziva NVO i pojedince...

 kisa u baru

Otvoren je poziv za dostavljanje ponuda za sprovođenje aktivnosti iz LAP-a socijalne i dječje zaštite i unaprijeđenja socijalne inkluzije.

Opština Bar upućuje Javni poziv nevladinim organizacijama i pojedincima za dostavljanje ponuda za sprovođenje aktivnosti iz Lokalnog akcionog plana socijalne i dječje zaštite i unaprijeđenja socijalne inkluzije. Aktivnosti koje su predmet poziva obuhvataju program obuke za odgovorno roditeljstvo, izradu plana primjene Pariske deklaracije u cilju osiguravanja brzog, kontinuiranog i održivog odgovora na HIV, kao i prevenciju narkomanije.

Shodno uslovima, sve zainteresovane NVO i pojedinci dužni su u prijavi dostaviti uvjerenje o registraciji kod nadležnog organa državne uprave za nevladine organizacije, odnosno biografiju i fotokopiju lične karte za pojedince, reference o stečenom iskustvu i prethodno realizovanim aktivnostima iz navedenih oblasti i razrađen program realizacije aktivnosti sa za čije sprovođenje se nevladina organizacija ili pojedinac prijavljuje, sa navedenim trajanjem, detaljnim sadržajem i finansijskom specifikacijom troškova.

Nevladina organizacija ili pojedinac mogu se prijaviti za realizaciju kako jedne, tako i više predmetnih aktivnosti.

Javni poziv je otvoren osam dana od dana objavljivanja, počev od 6. decembra, a prijave na isti dostavljaju se u zatvorenoj i zapečaćenoj koverti sa naznakom: OPŠTINA BAR, Kancelarija za socijalno staranje, prijava na Javni poziv, i to neposredno na Građanskom birou ili putem pošte na adresu: Bulevar Revolucije broj 1, 85000 Bar.

Više informacija od značaja za učešće u Javnom pozivu mogu se dobiti u Kancelariji za socijalno staranje (br.208) svakog radnog dana od 08:30 do 14 časova, kao i pozivom na broj telefona 030/301-486. Tekst Javnog poziva dostupan je na zvaničnoj interenet stranici Opštine: http://www.bar.me

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar