Marko Đeloviċ: MONDO BIANCO

marko djelović

Uspješna barska priča...

U toku je Javni poziv Opštine Bar za učešće u programu podsticanja razvoja preduzetništva. Ukupan iznos direktne finansijske podrške opredijeljene za raspodjelu po ovom pozivu iznosi 270.000 eura.
Javni poziv dostupan je na web sajtu www.bar.me , a otvoren je do 15.10.2023.godine.

U želji da podstaknemo što veći broj barskih preduzetnika i preduzetnica da pokrenu ili unaprijede svoje poslovanje i da konkurišu za bespovratna finansijska sredstva Opštine Bar, predstavljamo pozitivna iskustva i uspješne priče preduzetnika koji su u prethodnom periodu ostvarili podršku lokalne uprave.

Vešeraj „MONDO BIANCO“ je firma koja je uspostavljena uz podršku Caritasa Barske nadbikupije sa ciljem razvoja socijalnog preduzetništva u Crnoj Gori i Baru, te kako bi omogućila radnu i socijalnu integraciju teže zapošljivih kategorija ljudi.

Prateći sve mogućnosti podrške saznali su i za finansijsku pomoć koju preduzetnicima i preduzetnicama nudi Opština Bar, pa su prepoznali priliku za predstavljanje svoje biznis ideje s namjerom unaprijeđenja poslovanja vešeraja.

„Podrška je bila vrlo značajna jer je omogućila da se nabavi oprema koja je neophodna da bi se proces rada unaprijedio, a dodatno su kreirane mogućnosti da još jednu osobu s invaliditetom zaposlimo u vešeraju. MONDO BIANCO je na pozivu za podršku razvoju preduzetništva dobio sredstva od Opštine u iznosu od pet hiljada eura čime smo obezbijedili novu opremu, ali i finansiranje jednog dijela zarade za još jednog zaposlenog“, kazao je Marko Đelović u ime firme.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar