Posjete studijskih grupa Baru

nov to 

Iz Turističke organizacije Bar javljaju:

Turistička organizacija Bar, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom ugostila je studijske grupe iz Azerbejdžana, Velike Britanije i Austrije.
Turana Naghizada i Ziya Naghizadeh su predstavnici turoperatora Pasha travel. Predstavnici medija, koji pored veoma uspješne novinarske karijere skreću i veliku pažnju javnosti svojim objavama na svojim društvenim mrežama. Aynishan Guliyeva broji vise od milion i tri stotine hiljada pratilaca na društvenoj mreži Instagram. Feliks Vishnevetskiy i Narmin Knyaz plasiraju veoma zanimljiv sadržaj na svojim profilima i na sebi svojstven način dočaraju destinaciju u kojoj borave. Murad Akhundov je novinar, kolumnista i voditelj na CBC televiziji.
Novinar Marc Curtis-Raleigh iz Velike Britanije piše za jedan od najčitanijih časopisa u Velikog Britaniji - The Sunday times.
Predstavnici austrijskih medija Kurier, Dia Presse, Kleine, Reise akutel, Hotel&touristic i Salzburger Nachrichten su takođe posjetili Crnu Goru i Bar.
Prvog dana posjete upriličeno je krstarenje Skadarskim jezerom svim grupama. Posjetioci su uživali na jednoj od najatraktivnijih destinacija u Crnoj Gori, a poseban utisak ostavila je priroda, naročito bujna vegetacija i prolazak uskim putanjama kroz lokvanje i trske.
Istorija starog grada je impresionirala predstavnike turoperatora Pasha travel iz Azerbejdžana, Ziya je istakao: ,,Očaran sam istorijom Starog grada, toliko interesantnih priča na tako malom mjestu. Posebno me oduševio način proizvodnje maslinovog ulja u tom vremenu i mašine koje su se koristile, o akvaduktu da ne govorim.“
Direktnan let Baku-Tivat koji će saobraćati u periodu od 18. maja do 07. septembra, doprinjeće još boljem pozicioniranju Crne Gore na azerbejdžanskom tržištu. Turistička organizacija Bar je uručila propagandni materijal kako bi još detaljnije predstavila našu opštinu, sa nadom da će i direktni letovi Podgorica-London i Podgorica-Beč doprinijeti većem broju turista sa tih područja.
Očekujemo da će članci o našoj zemlji i objave na društvenim mrežama poznatih influensera i medija kao rezultat ove posjete, doprinijeti promociji našeg grada kao i Crne Gore kao turističke destinacije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar