Sa sastanka izbornog štaba SDP u Baru

sdp br 1

U Baru je juče održana sjednica izbornog štaba Socijaldemokratske partije koju je vodio predsjednik barskog Odbora Vladimir Božović.

Sastanku su prisutvovali i zamjenik predsjednika partije Borislav Banović i generalni sekretar i kandidat za poslanika na listi „SDP – Za našu kuću“ Ivan Vujović.
Sjednici su prisustvovali brojni članovi i funkcioneri OO SDP Bar a ona je bila posvećena aktuelnoj političkoj situaciji i predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima.
Iskazano je posebno zadovoljstvo zbog prisustva velikog broj novih i mladih članova Odbora što daje posebnu energiju i uvjerenje u bolji izborni rezultat SDP-a u Baru.

sdp br 2
Članovi su naglasili zadovoljstvo što je partija nastavila putem čuvanja onih vrijednosti koje je baštinila tokom čitavog svog trajanja a to su građanske i proevropske vrijednosti uz stavljanje socio-ekonomskih tema u svoje prioritete čime su se program partije i njena politika oduvijek krasili.
Opštinski Odbor SDP Bar će kao i uvijek do sada pružiti maksimalnu podršku i uprkos turbulentnim političkim procesima koji su na sceni u Crnoj Gori nastaviti da bude jedan od vrijednosnih stubova partije baš onako kako je Bar simbol prosperiteta, patriotizma i zajedništva u Crnoj Gori. OO SDP Bar će pojačan novim licima i mladom energijom biti pokretačka snaga partije i u budućnosti.

U potpisu, OO SDP Bar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar