Čestitka Mladena Đuričića, predsjednika Opštinskog odbora DPS Bar

mladen djuričić ideal 

Uvažene sugrađanke i sugrađani

Povodom 21. maja, Dana nezavisnosti Crne Gore, upućujem iskrene čestitke u ime Opštinskog odbora DPS Bar, kao i u svoje lično ime.
Sve državne i vjerske praznike čestitamo sa velikim zadovoljstvom svima, ali za Dan nezavisnosti države Crne Gore svaka riječ ima osobitu emociju i nosi u sebi specifični osjećaj ponosa i patriotizma.
Datum 21. maj 2006. godine u crnogorskoj istoriji ostaće izvezen zlatnim slovima, ovjenčan pjesmom i viorenjem crnogorskih zastava. A složićemo se, nije bio čest slučaj ni u našoj, ni u evropskoj istoriji da se tako velike pobjede ostvaruju bez puščanog zrna i kapi prolivene krvi. Tu smo pokazali koliko je u stvari veliki - brojčano mali crnogorski narod, koliko smo spremni za samostalno članstvo u porodici evropskih i modernih država. Taj dan je brižljivo i strpljivo pripreman, donošenjem mudrih i nimalo lakih političkih i državničkih odluka.
Iako ovu majsku zoru naša država dočekuje prilično rastrzana, sa nestabilnim institucijama, eksperimentalnim vladama, izložena raznim spoljnin uticajima i aspiracijama - siguran sam da temelje nezavisnosti i slobodarstva ništa ne može uzdrmati. Ostajemo dosljedni na putu izgradnje i jačanja naše kuće.
Vječna je Crna Gora dok je njenih šćeri i sinova!

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar