Čestitka Dušana Raičevića povodom 21.maja

dule pozer 

Čestitka Predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića

"Poštovane građanke i građani Bara,

U ime Opštine Bar i svoje lično ime upućujem vam srdačne čestitke povodom 21. maja, Dana nezavisnosti Crne Gore.

Grad Bar krasi slavna istorija, bogato nasljeđe i najljepša tradicija svih njegovih ljudi i različitih kultura, pa se naš grad, sa punim pravom, smatra temeljom i okosnicom građanske, multietničke i savremene Crne Gore i njenih najsvijetlijih vrijednosti. Bar je grad raširenih ruku za svakoga, grad u kojem živimo zajedno, jedni sa drugima i jedni za druge, i to je neprolazna vrijednost ovog grada u svakom vremenu.

Današnji praznik, dan kada smo obnovili nezavisnost Crne Gore, sublimira upravo sve te vrijednosti, i Tuđemilsku bitku koja je stvorila prvu crnogorsku državu, i slavnu antifašističku borbu Barana za slobodu i otpor zlu ali i ljubav koju je ovaj grad uvijek imao za svakog čovjeka i za svoju državu.

Na tim temeljima, sa nivoa lokalne uprave, razvijamo Bar kao mjesto života, udobno i poželjno mjesto za život u koje se dolazi i u koje se ostaje. Bar je danas moderan, evropski i otvoren grad, koji iz dana u dan ima sve ljepše lice i nudi nebrojene prilike za svakog. Čvrsto utemeljeni na takvim vriejdnostima i idejama, nastavljamo da razvijamo Bar održivo, pametno i sa dugoročnom vizijom, zajedno sa svim njegovim ljudima, ostajući siguran oslonac ukupnog ubrzanog razvoja naše države, čijem smo napretku i vječnosti, upravo mi i takav naš rad, siguran garant.

Da je vječna Crna Gora!"

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar