U susret koncertu 21 maja

bar ljubav 

Besplatan parking za posjetioce koncerta Zdravka Čolića

U organizaciji koncerta Zdravka Čolića koji se održava 21. maja u Baru, povodom proslave Dana nezavisnosti, s obzirom da se očekuje veliki broj gostiju sa strane obezbijeđen je veći broj lokacija predviđenih za besplatno parkiranje vozila na dan koncerta.
Putničke automobile možete parkirati na samom ulazu u Bar kod objekta „Amfora“ u Šušnju, zatim kod Gradskog stadiona „Madžarica“, iza Sportske dvorane „Topolica“, iza gimnazije „Niko Rolović“, kod objekata „Franca“ i „Conto“, iza zgrade Opštine Bar, neposredno uz Pionirski i Logor park, kod objekata „Voli“ i HD „Laković, kao i na parkingu kod marine.
Molimo građane da savjesno koriste predviđena parking mjesta kako bi izbjegli stvaranje saobraćajnih gužvi i unaprijed se zahvaljujemo na saradnji i strpljenju, sa željom da praznične dane dočekamo u dobrom raspoloženju i pozitivnoj atmosferi.

kioscii zč

Za sve posjetioce koncerta obezbjeđeni su montažni objekti (kućice), gdje će se služiti piće. Rezervaciju stola u nekom od ugostiteljskih objekata koji će biti postavljeni na platou, možete izvršiti pozivom na brojeve telefona koji se nalaze na slici ispod.

Mapa o strana
U skladu sa propisima organizovanja ovakvih događaja, ispred Sportske dvorane Topolica će biti Služba zaštite, Hitne pomoći i Crveni krst. Pozicije službi su istaknute na mapi ispod.
Podsjećamo, od 20. do 22. maja u podne, u našem gradu će biti na snazi izmijenjen režim saobraćaja. Tako će od subote u podne biti zatvoreni sljedeći djelovi gradskih saobraćajnica:
- dio Bulevara revolucije: Od raskrsice sa Bulevarom dinastije Petrović do raskrsnice sa Ulicom Jovana Tomaševića,
- dio Ulice Popa Pavla Radunovića: Od raskrsnice prema Ulici Mila Boškovića do raskrsnice sa Bulevarom revolucije,
- dio Ulice Šćepana Malog: Od raskrsnice sa Bulevarom revolucije do raskrsnice kod zgrade „Soho“.
Želimo vam srećne praznike i dobro nam došli!-poruka je iz TO Bar.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar