Za one koji putuju u Podgoricu...

gorivo p 

Saopštenje policije o promjeni režima saobraćaja.

Povodom svečanosti koja će se održati u petak, 19. maja na Trgu nezavisnosti u Podgorici, povodom obilježavanja Dana nezavisnosti, kao i u subotu, 20. maja povodom inauguracije Predsjednika Crne Gore, obavještavamo javnost da će ta dva dana, zbog pojačanih mjera bezbjednosti koje će Uprava policija sprovoditi iz svoje nadležnosti u skladu sa Zakonom, u pojedinim djelovima Glavnog grada, kao i u opštinama Tuzi i Zeta, dolaziti do potpune ili djelimične obustave saobraćaja, kao i ograničenog pristupa određenim saobraćajnicama, ulicama, prostoru ili objektima, prevenstveno onih koji gravitiraju ka užem gradskom jezgru, u Podgorici.
U odnosu na svečanost koja će se održati u petak, 19. maja sa početkom u 19.00 časova na Trgu nezavisnosti u Podgorici, povodom obilježavanja Dana nezavisnosti, obavještavamo javnost da će saobraćaj biti zatvoren u ulici Slobode, ulici Vučedolskoj i ulici Novaka Miloševa u vremenskom periodu od 15,30 do 22,00 časova, odnosno do završetka aktivnosti. Bulevar Stanka Dragojevića i ulica Marka Miljanova će biti zatvorene za saobraćaj u vremenskom periodu od 17,00 do 22,00 časa, odnosno do završetka aktivnosti.
U odnosu na svečanost povodom inauguracije Predsjednika Crne Gore, koja će se održati u subotu, 20. maja obavještavamo javnost da će saobraćaj biti zatvoren u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog – od raskrsnice sa ulicom Jovana Tomaševića do raskrsnice sa ulicom Marka Miljanova, Bulevar Stanka Dragojevića do Bulevara Ivana Crnojevića, Ulica slobode, Karađorđeva ulica, Vučedolska, ulica Kralja Nikole - od Tržnog centra „Nikić“ do raskrsnice sa Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog i ulica Marka Miljanova, u vremenskom periodu od 09,00 do 13,30 časova.
Takođe, u vremenskom periodu od 17,00 časova do 21,00 čas, odnosno završetka aktivnosti, biće saobraćaj zatvoren u Bulevaru Ivana Crnojevića – od rasrsnice sa Ulicom slobode do ulice Goce Delčeva, Ulica beogradska – od skretanja za Stadion malih sportova do Ulcinjske ulice, ulica Rista Stijovića – od raskrsnice sa Bulevarom Ivana Crnojevića do Vile Gorica.
Ujedno obavještavamo i apelujemo na građane, da u cilju bezbjednog odvijanja saobraćaja blagovremno uklone svoja parkirana vozila posebno u dijelu ulica Karađorđeva, Njegoševa kod Višeg suda, Vučedolska, ulice Rista Stijovića i Beogradske ulice.
Zbog svega navedenog, apelujemo na naše sugrađane da imaju razumijevanja za najavljene aktivnosti, te da svoje obaveze i kretanje prilagode najavljenim dešavanjima i doprinesu da Uprava policije obezbijediti stabilan javni red i mir, bezbjednost saobraćaja, kao i ličnu i imovinsku sigurnost, kako svih građana, tako i učesnika najavljenih svečanosti.
TIM ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar