Od utorka akcija "STOP inflaciji"

suhomesno 

Goran Đurović: najmanje 25 proizvoda biće jeftinije.

Mi kao odgovorna Vlada svjesni smo potrebe da utičemo koliko možemo da zaštitimo potrošače. Napravili smo akciju koja se zove "STOP inflaciji", koja podrazumijeva definisanje antiinflacione korpe sa 25 proizvoda. U to smo uključili maloprodajne trgovačke lance", poručio je ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović na današnjoj sjednici Vlada Crne Gore.

Trgovački lanci će tako biti u obavezi da snize cijene za sljedeće artikle - jaja, sir, jogurt, mlijeko, krompir, pirinač, pasulj, makaroni, piletina, šunka, svinjetina, sardine u ulju, čokolada, kafa, bezalkoholni napitak, sok, konzervirano povrće, hrana za bebe, šampioni za bebe, pelene, higijenski ulošci, šamponi i kupke za odrasle, deterdžent za pranje veša.

To su proizvodi čije će cijene biti minimalne, a trgovački lanci su izrazili spremnost da povećaju broj proizvoda uključenih u akciju. Cijene će važiti do kraja aprila, a od tada ide nova serija proizvoda i nove cijene do kraja maja

U akciju su uključeni trgovački lanci Voli, Laković, Merkator, Franca, a postoje najave da će biti uključeni i drugi lanci i trgovci.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar