Svim stanarima zgrade A6 bez najave isključena struja!

Anto

Stambena zgrada A/6 isključena je danas u 11:45 sa elektro mreže bez najave i bez krivice njenih stanara!

Isključenje je odrađeno po nalogu Elektrodistribucije koja nije uspjela da se dogovori sa Vladom koja se vodi kao vlasnik zgrade oko plaćanja električne energije!

Iz Sindikata prosvetnih radnika Bara saopštili su da stanari ove zgrade nisu dobili nijedan račun za struju te da su iz Elektroprivrede obaviješteni zbog dugovanja.

“Računi su glasili na resorna ministarstva i nisu plaćeni", navodi se u saopštenju.

Ova zgrada već deceniju izaziva veliku pažnju javnosti jer je trebalo da bude završena i useljena 2008. godine.  Kupci stanova dobili su ključeve, međutim, tek 16. maja prošle godine.

Stanovi u zgradi nisu uknjiženi na stanare koji sui h regularnimputem dobili ili kupili jer se zgrada  se vodi na Vladu.

Kako Eletrodistribucija i resorna ministarstva Vlade nisu postigli dogovor oko plaćanja električne energije, jutros je čitava zgrada isključena sa elektro mreže.

Podsjetimo, pored nerešavanja problema sa vlasništvom stanova, kupci stanova u ovoj zgradi kuburili su I sa problemom neuređenja okolnog prostora, liftom koji je bio isključen do prije nekoliko mjeseci…

Sada su ostavljeni u svojim stanovima i bez struje. Iako redovno izmiruju obaveze preuzete nakon kupovine stanova, neki i osam godina prije nego su se uselili.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar