Čestitke za Novu

 dule i nenezic

Prenosimo po redu pristizanja na naš mail.

Novogodišnja čestitka predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića

„Uvažene sugrađanke i sugrađani,
Za nama je godina velikog pregalaštva i napornog rada čiji se efekti vide u svakom dijelu našeg grada. Nakon godina krize, usmjerili smo svu energiju na razvoj, modernizaciju i poboljšanje kvaliteta života svih građana. Izgradili smo čvrst oslonac da sa optimizmom dočekamo 2023.godinu, spremni da učinimo sve da društveno - ekonomski razvoj i bolji kvalitet života budu benefiti koje će osjetiti svaki pojedinac.
Drage Baranke i Barani,
Mnoštvo je razloga da u Novu godinu uđemo zadovoljni i ponosni. Naš Bar postao je mjesto života, grad u koji se dolazi i ostaje, “grad širok kao more” u kojima se svi osjećaju dobrodošlo i udobno. Zahvaljujući svima vama koji dajete nesebičan doprinos razvoju i očuvanju našeg doma pod obroncima Rumije uvjeren sam da će Bar ostati oličenje urbanog i modernog grada.
Nova godina simbol je novog početka, novog entuzijazma da ostvarimo svoje vizije i odgovorimo na sve izazove.
U tom duhu, vama, vašim porodicama i bliskim ljudima želim da naredna godina bude u znaku dobrog zdravlja, radosti, lične i porodićne sreće, da uspijete u svemu onome što su vaša nastojanja i da, na krilima svojih ličnih uspjeha, zajedno doprinosimo daljem napretku lokalne zajednice i našeg društva.
Srećna Nova godina i predstojeći praznici!“ 

***

Predsjednik Skupštine Opštine Bar Branislav Nenezić čestita u svoje ime i u ime Skupštine Opštine, građankama i građanima Bara nastupajuću 2023. uz želje da predstojeće novogodišnje praznike provedu u dobrom zdravlju, porodičnom miru i da im nastupajuća godina donese uspjehe na svim životnim poljima.
„Duboko sam uvjeren da nas u izgradnji boljeg ambijenta za život naših građana u narednom periodu čeka jako puno posla. Ali sam takođe duboko uvjeren da imamo dovoljno energije, znanja i riješenosti da odlučno radimo kako bi smo učinili naš Bar još boljim mjestom za život. Pred nama su novi projekti koje ćemo uz jedan novi nivo komunikacije sa građanima, kroz saradnju sa građanima i samo u interesu građana realizovati.
Posvećeno i prilježno ćemo u našem radu staviti akcenat na postizanju održivih ekonomskih riješenja, a sve u cilju poboljšanja ukupnog životnog standardna naših Barana.
Naši građani zavise od načina našeg rukovođenja tako da osim što imamo čast i priliku imamo i obavezu da gradimo mirnu budućnost ukorjenjenu u većoj sigurnosti i prosperitetu jednako za sve. Naredna godina godina će definitivno biti godina pozitivnih pomaka, vjerovatno nećemo riješiti sve probleme ali nećemo prestati da riješavamo nijedan“.

***

mladen djuričić ideal

Đuričić: Svim građankama i građanima Bara srećna i uspješna Nova 2023. godina
Kraj stare i početak nove godine uvijek je prilika za sumiranje rezultata, pravljenje planova, ali i prilika da jedni drugima uputimo lijepe želje, da pokušamo zaboraviti sve nesporazume i neslaganja i sa novim entuzijazmom uđemo u Novu godinu. Stoga, u ime Opštinskog odbora DPS Bar, kao i u svoje lično ime, svim građankama i građanima Bara želim srećnu i uspješnu Novu 2023. godinu.
Iza nas je godina izazova, turbulencija i promjena, ne samo na lokalnom, već i na globalnom nivou; godina koja nam je pokazala koliko je bitna stabilnost, kontinuitet, njegovanje evropskih, antiratnih i demokratskih principa. Ostaje nam da se nadamo da smo tu lekciju svi naučili, a ono što sa sigurnošću mogu reći- jeste da će Demokratska partija socijalista u Baru, kao i do sada, rukovodeći gradom zajedno sa svojim koalicionim partnerima, i u narednoj godini učiniti sve da nam svima život bude ljepši, lakši, bogatiji - kulturno, duhovno i materijalno.
Pred nama je mnogo posla, sa kojim ćemo se uhvatiti u koštac hrabro kao i do sada, kako bismo i za sve naredne godine, kao i za 2022. godinu mogli reći - bila je od napretka, uspješna i pobjednička!
Još jednom, iskrene želje svima, da nam 2023. godina donese zdravlje, mir, ostvarenje svih planova, kako na ličnom i porodičnom, tako i na profesionalnom planu.
Mladen Đuričić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar