Odbornici barskih Demokrata daju podršku predlogu...

tun sozina

Podršku prenosimo intergralno.

Amandman poslanice Demokrata Zdenke Popović na Predlog zakona o izmjenama i dopuni Zakona o putevima kojim se zaposleni, studenti odnosno đaci koji imaju potrebu da u okviru dnevne pokretljivosti svojim vozilima ostvaruju dnevni prolaz kroz tunel Sozina, oslobađaju plaćanja putarine, u potpunosti afirmišemo i podržavamo.

papirr

Napominjemo da smo i u našoj inicijativi koju smo početkom 2020. godine podnijeli nadležnom Ministarstvu u vezi sa smanjenjem putarine tunela Sozina, apelovali na problematiku plaćanja putarine od strane naših sugrađana koji svakodnevno prolaze naplatnu rampu.

Očekujemo da će ovog puta biti razumjevanja i da će ovaj amandman podržati svi poslanici, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali, a naročito naši sugrađani u poslaničkim klupama koji dobro poznaju probleme sa kojima se mještani Crmnice, Ostrosa i ostalih djelova naše opštine godinama susrijeću.

Vjerujemo da je ovo samo početak ka konačnom cilju kojim već više od 15 godina teže svi građani Bara ali i Crne Gore, konačnom ukidanju naplate putarine tunela Sozina za sve građane i sve kategorije.
U potpisu Odbornici Demokrata u SO Bar

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar