Čestitka SDP

vladimir božovic sdp

Građankama i građanima opštine Bar čestitam 24. Novembar – Dan opštine Bar u znak sjećanja na oslobađanje Bara od okupatora u Drugom svjetskom ratu.

Istorijsko nasljeđe Bara od slavne Tuđemilske bitke 1042. godine pa do današnjeg dana simbol je crnogorske hiljadugodišnje borbe za slobodu, zajedništvo i sklad. 24. novembra 1944. godine oslobođenjem od okupatora stvaraju se preduslovi za napredak i razvoj Bara a time i Crne Gore i ovaj datum je obaveza svih nas da se sa pijetetom sjećamo heroja koji su u antifašističkoj borbi položili svoje živote za slobodan Bar i slobodnu Crnu Goru.
Svjedočili smo ubrzanom razvoju opštine Bar tokom prethodnih decenija zahvaljujući enormnim resursima kojima raspolaže, a čiji potencijali mogu i u narednim godinama biti oslonac prosperiteta ne samo opštine Bar već cijele Crne Gore.
Vjerujemo da će Bar nastaviti sa dinamičnim razvojem kako bi naše sugrađanke i sugrađani uživali životni standard kakav uživaju građani razvijenih evropskih zemalja i to mora biti apsolutni imperativ za svaku buduću lokalnu upravu ali i državnu vlast koja mora sa posebnom pažnjom da čuva Bar kao jedan od simbola i bisera crnogorske istorije, kulture, tolerancije, ali i kao najveći potencijal crnogorske privrede.
U potpisu Vladimir Božović, Predsjednik OO SDP Bar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar