Čestitku povodom Dana Bara uputio predsjednik partije Biram CG-Biram Bar

cakan cakan

Dragi sugrađani, prije svega, srećan nam svima zajedno 24. novembar- Dan oslobođenja Bara i Dan naše opštine.

Danas i narednih dana će biti svečano, kako i treba da bude.
Ono što nije kako bi trebalo da bude je ono što se dešava poslije izbora. Prošlo je tačno mjesec dana od kako su oni održani u Baru. Svi oni koji su bili glasni tokom kampanje ćute, a najtiši su oni koji su u izbornoj noći bili najglasniji.
Da li vam je neko obećao nešto u ovih mjesec dana? Naravno da nije, niti hoće, ukoliko niste član neke od opcija koje će biti na vlasti.
Vrijeme lažnih obećanja prošlo je sa izborima, a većina sugrađana čekaće naredne da opet čuje od istih kako će živjeti bolje čim oni zasjednu u fotelje.
Kao u pjesmi Đorđa Balaševića koji je obilježio dio mog odrastanja, cirkus je otišao iz našeg malog grada, svijetla su pogašena, a stranke koje su učestvovale na izborima u Baru sada čekaju da im neko iz Podgorice kaže sa kim će u naredne 4 godine biti vlast ili opozicija.

Nas ne brinu ni jedni ni drugi, mi smo bili i ostaćemo vijerni samo građanima Bara. Ono što je dobro za sve nas- podržaćemo. Ono što ne valja, kao i ranije- nećemo.
Pomagaćemo i u narednom periodu koliko možemo, da se glas naših sugrađana čuje sa skupštinske govornice. Biće nas manje, ali ćemo zato biti mnogo glasniji. Uticaćemo diskusijama da razum pobijedi i da se odluke donose ovdje u Baru, u skupštini.

Još jednom – srećan praznik našeg grada, našeg Bara.
U potpisu Radomir Novaković Cakan, Predsjednik, Biram Crnu Goru- Biram Bar

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar