Šušanj: Žica pod naponom visi 20 tak dana

1z

Iskrivljeni elekto - stub i žice pod naponom već 20-tak dana opasnost je sa kojom su suočeni žitelji dijela naselja Gornji Šušanj. Stub se nalazi uz samu ogradu donjeg rezervoara, i pored samog puta, žice su dosta nisko nad cestom, što izaziva strepnju prolaznika, i vozača i pješaka.

Nakon što su mještani prosledili fotografije medijima koji su se počeli interesovati za problem, iz Elektrodistribucije su istog dana najavili i rješavanje pitanja zamjene stuba.

“Ekipe barske Elektrodistribucije izašle su na teren i rade na zamjeni iskrivljenog električnog stuba. Dopremili su novi stub i iskopali rupu, tako da će problem uskoro biti riješen, ako ne u utorak, onda u srijedu”, kazala je PR Crnogorskog elektro- distributivnog sistema Tanja Zečević. 

Predsednik MZ Šušanj Pešo Glavanović kazao je da su ga mješatni obavjestili o problemu, te da je, takođe, upoznat da će isti riješiti Elektrodistribucija.

Mještani Gornjeg Šušnja, ne skrivaju gorčinu i kažu “punih 20 dana su suočeni sa žicom pod naponom koja visi sa nakrivljenog stuba.

“Više puta smo zvali Elektrodistribuciju. Međutim, pored naših poziva, niko se iz Elektrodistribucije do danas nije sjetio da izađe. Pored tog stuba prolaze djeca, a ni odraslima nije sve jedno”, kazali su mještani dodajući da očekuju da u skorijem roku nadležni riješe ovaj problem.

{galerija}info/2017/5/napon{/galerija}

baneb dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar