Uspješna saradnja predškolskih ustanova

vaspitaci 2

Razmjenom iskustva do boljih rezultata u radu.

Zaposleni iz JPU „Vukosava Ivanović Mašanović“ su juče u prostorijama Doma učenika "Dušan Marović" ugostili kolege iz JPU „Ljubica J. Maše“ iz Budve, JPU „Bambi“ iz Tivta i JPU “Dušo Basekić“ iz Bijelog Polja, sa ciljem pokretanja inicijative za unapređenje saradnje ovih predškolskih ustanova.

vaspitaci 1
U prethodnom mjesecu nastavno i vannastavno osoblje iz JPU našega grada je ostvarilo uspješne radne posjete sa kolegama iz Tivta, Budve i Bijelog Polja, na kojima su zaposleni različitih profila (direktori, pravnici, stručni saradnici, nutricionisti, vaspitači i medicinske sestre na preventivi i njezi, kuvari, domari i vozači) međusobno razmjenjivali profesionalne informacije, iskustva i dokumentaciju koju koriste u radu.

vaspitaci 3
Vaspitači i stručni saradnici iz barske ustanove priredili su i radionicu pod nazivom ,,Izrada didaktičkih sredstava u jaslenom uzrastu“ koju ova ustanova realizuje u okviru programa Centara izvrsnosti.

vaspitaci 4
Dogovoreno je da se u narednom periodu ovaj vid saradnje nastavi uz mogućnost pridruživanja i drugih predškolskih ustanova iz naše zemlje, saopštio je Tim za odnose sa javnošću JPU „Vukosava I. Mašanović“

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar