Završene druge IPA igre u Baru

ipa tim
Sinoć su, na terasi hotela “Princess” svečano zatvorene druge po redu IPA igre u Baru.

Turistička organizacija Bar, kao glavni pokrovitelj IPA igara pružila je podšku u organizaciji ove sportske manifestacije IPA sekciji Crne Gore.

Upriličen je muzički program počevši sa koncertom hora “Antivari musica” pod dirigentskom palicom Mira Kruščića a nakon toga natuipio je DJ Ćoske.

Svečanom zatvaranju su prisustvovali brojni zvaničnici iz zemalja okruženja, ambasadori kao i visoki predstavnici policijskih struktura.

Dodijeljene su nagrade najboljima koji su se takmičili u atletici, malom fudbalu, basketu, odbojci, streljaštvu i stonom tenisu a takodje su posebne zahvalnice dobili i svi oni koji su doprinijeli da ova manifestacija bude uspješno realizovana.

Ova policijska Olimpijada, održala se po prvi put u Crnoj Gori i to u našem gradu. Na gradskom stadionu “Topolica” održan je svečani defile policijskih delegacija 23 države svijeta sa preko 700 takmičara koji je okupio i brojne policijske oficire, zvaničnike ali i turiste iz ovih država koji su bordili svoje ekipe.

iapa masline

Ono što je obilježilo ovu manifestaciju je i predivan gest zemalja učesnica u takmičenjima koje su zasadile po jednu maslinu kao simboličan doprinos uljepšavanju našeg grada. 

Bar sa svojom infrastrukturom predstavlja idealnu lokaciju za organizovanje sportskih manifestacija ali i destinaciju za razvoj sportsko-rekreativnog turizma.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar