Stav odbornika Jankovića

Božidar n Janković 

Lokalna vlast nastavlja da odgovorno brine o potrebama građana Bara

Preduzeće Vodovod i kanalizacija je u prethodnom četvorogodišnjem periodu pokazalo da se odgovorno odnosi prema građanima rješavajući ključne probleme vodovodne mreže i kontinuirano ulažući sredstva u unaprjeđenje svojih usluga.
Posljednji u nizu projekata koji se odnosi na izradu vodovodne mreže u RAP KO Bartula jasan je pokazatelj da smo ispunili obećanja data građanima, čime je riješen višegodišnji problem vezan za vodosnabdijevanje ovog kraja grada.
Ovom prilikom važno je i podsjetiti na još neke značajne projekte koje smo završili u prethodnom periodu čime smo unaprijedili kvalitet života građana u našem gradu i pokazali kako jedno preduzeće treba da se vodi. To su: izgradnja vodovodne mreže u naselju Sveti Ivan kojom je obuhvaćeno preko 200 domaćinstava, izgradnja vodovodne mreže u mjestu Zaljevo, kojom je unaprijeđeno vodosnabdijevanje u MZ Stari Bar i Polje, unaprjeđenje sistema otpadnih voda u MZ Stari Bar, modernizacija pumpnih postrojenja na pumpnoj stanici Brca, izmještanje i zamjena vodovodnih cijevi u naselju Marovići, kao i kontinuirane i blagovremene popravke cjevovoda i kanalizacionih cijevi na cijeloj teritoriji opštine Bar kako bi sistem vodosnabdijevanja i kanalizacioni sistem nesmetano funkcionisali.
Kontinuirano odgovoran rad ne samo u ovoj oblasti nego i u svim ostalim segmentima funkcionisanja lokalne uprave jasno govori da Demokratska partija socijalista nema alternativu u Baru te da će građani na predstojećim izborima, siguran sam, potvrditi da žele da žive u modernom primorskom gradu koji pruža sve mogućnosti neophodne za kvalitetan život.
Božidar Janković, odbornik DPS-a u SO Bar i član Glavnog odbora DPS Crne Gore

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar