Podrška građana Komunalnoj policiji

komunalna 1

Sve vise Barana uključuje se u akciju prijavljivanja nesavjesnih građana koji bacaju gradjevinski i ostali otpad van deponija, saopštili sui z Komunalne policije.

Juče je oko 19.00 časova jedan savjesni građanin prijavio Komunalnoj policiji kako grupa radnika istovara gradjevinski materijal i šut na javnu površinu u neposrednoj blizini SC Topolica, saopštili su iz Komunalne olicije.

Dežurna patrola komunalne policije je kao i do sada brzo reagovala i uspjela da identifikuje pocinioca ovog prekrsaja i shodno svojim ovlašćenjima izda mu prekršajni nalog (U.K. iz Bara).

U saopštenjuse dodaje da je Komunalna policija već najavila da će maksimalno represivno djelovati prema svim osobama koja budu zatečena da bacaju smeće, građevinski otpad, šut i ostalo van dozvoljenih mjesta.

“Ovim putem molimo sve građane da ukoliko zateknu vozilo ili lice koje istovara otpad van dozvoljenog mjesta odmah obavijeste Call centar Komunalne policije na telefon 060-000-800 (Viber i WhatsApp) Fotografije se mogu dostaviti na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..”, poručili su iz Komunalne policije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar