Sindikat bezbjedonosnih institucija reaguje

bar kod avi so 

Reagovanje prenosimo integralno.

Povodom jučerašnje izjave Dusana Raičevića, predsjednika Opštine Bar, da nas je Opština Bar oslobodila od bilo kakvih naknada i taksi za objekat koji planiramo da gradimo za naše zaposlene, kako bi i na taj način pomogli izgradnji objekta i stambenom situiranju zaposlenih i njihovih porodica koji godinama čekaju na rješavanje stambenih pitanja, koristimo priliku da se srdačno zahvalimo Opštini Bar i predsjedniku lično na takvoj odluci.

Radi upoznavanja naših zaposlenih u Opštini Bar, a radi tačnog informisanja, molimo predsjednika Opštine Bar da nam dostavi odluku kojom nas oslobađa plačanja naknade za komunalno opremanje građevinskog zemljišta za izgradnju stambeno-poslovnog objekta koji se planira graditi u Baru.

Naime, Sindikat bezbjedonosnih institucija nema informaciju da je takva odluka donijeta, pa jučerašnja izjava predsjednika Opštine Bar da nas oslobada plaćanja naknade za komunalno opremanje, dovodi u nedoumicu da li je ranija Odluka SO Bar br. 030-016/20-532 od 22.12.2020.god. kojom je precizirano da su naše obaveze za pomenutu naknadu 1.575.000 eura, stavljena van snage, i ako je jeste molimo predsjednika Opštine da nam je dostavi, stoji u reagovanju koje potpisuje Mladen Šuškavčević, predsjednik Sindikata.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar