JPMD: Obnovićemo šumu Lekovića na Žukotrlici!

av bar

Na sastanku predstavnika JP Morsko dobro (JPMD) i Opštine Bar najavljen je nastavak realizacije velike investicije po projektnoj dokumentaciji II faze izvođenja projekta “Rekonstrukcija i izgradnja trga šetališta Sutomore”.

Pored sprovedenih hitnih sanacijja obalne infrastukture u zoni morskog dobra, JPMD, nastaviće realizaciju projekata započetih u ovoj godini-izradu projektne dokumentacije za pješačku staze Ratac,-Zukotrlica u dužini od dva kilometra i raspisivanje tendera za projektnu dokumentaciju "Regulacija korita rijeke Željeznice”.

Izrada projekta revitalizacija šume Lekovića na Žukotrlici je bila jedna od tema u dijelu planiranih aktivnosti, kao i revitalizacija šume na Golom brdu uništene u požaru prije dvije godine.

Nakon sprovođenja svih analiza i zakonskih procedura MD će krenuti u realizaciju planiranih infrastukturnih projekata - navodi se u saopštenju Morskog dobra.

Ovom prilikom razgovarano je i o aktuelnim i budućim projektima, pa je ukazano da je u toku raspisivanje tendera za nabavku i postavku mobilijara ( klupe i kante za otpatke) za cijelo crnogorsko primorje, kao i tender za izvođenje hitnih sanacija,” a dio će između ostalog biti namjenjen i barskoj opštini”.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar