Prijem za učesnike dečjeg kampa i festivala folklora

folkllor 1

Povodom dječijeg Kampa i festivala folklora zemalja regiona koji se održava u Baru, predsjednica Skupštine opštine Bar mr Milena Božović upriličila je prijem za učesnike.


Prijemu su prisustvovali sekretarka SO Bar - mr Aleksandra Grabež i sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i mlade Opštine Bar - mr Irina Dabović.
Predsjednica SO Bar je naglasila zadovoljstvo što su organizatori Kampa, Udruženje „Luča“ i Udruženje folklornih ansambala Crne Gore odabrali Bar, kao mjesto koje je otvoreno ka manifestacijama koje promovišu kulturu, tradiciju i edukaciju mladih. Izrazila je nadu da će svi učesnici dječijeg Kampa i festivala folklora iz grada pod Rumijom ponijeti najljepše uspomene i vraćati se po nove, iz godine u godinu.

folkllor 2
Sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i mlade opštine Bar mr Irina Dabović je istakla da je folklor dio nematerijalnog kulturnog nasleđa koje je prepoznato kao instrument kulturnog identiteta. Naglasila je značaj očuvanja našeg zajedničkog nasleđa i promocije kulturne raznolikosti u približavanju zajednica i poboljšanju dijaloga između različitih kultura.

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar