Opština Bar reagovanjem podržala građane Sutomora

prelayyy

Građani opravdano negoduju i traže prekid sa iscrtavanjem pješačkih prelaza na šetalištu u Sutomoru i time očuvati atraktivan vizuelni identitet

Opština Bar smatra opravdanim iskazano negodovanje građana u Sutomoru današnjim iscrtavanjem horizontalne signalizacije na dijelu novog šetališta u Sutomoru. Opština dijeli stav građana da takvo djelovanje narušava kompletan vizuelni identitet ovog projekta koji od Sutomora pravi jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija u rangu sa elitnim ljetovalištima Jadrana i Mediterana.

Opština Bar zahtijeva od nadzornog organa, izvođača radova i svih drugih odgovornih za realizaciju ovog projekta, da što hitnije uvaže nezadovoljstvo građana i razmotre potencijalne mogućnosti za ispravljanje tako izvršenih radova.

Naglašavamo da ni u jednoj vizuelnoj prezentaciji niti u komunikaciji oko finalnog izgleda rekonstruisanog sutomorskog šetališta nije navođen dio projekta horizontalne signalizacija, te da to nije nešto što je Opština prihvatila i predvidjela.

Sve što je do sada urađeno u Sutomoru na rekonstrukciji šetališta naišlo je na opšte oduševljenje i odobravanje javnosti ali i potpuno promijenilo definiciju Sutomora kao turističke destinacije, zato posebno treba voditi računa da takvu ukupnu sliku i zadovoljstvo, građana i Opštine ne treba kvariti bilo čime niti išta treba da bude prepreka takvoj razvojnoj viziji, a kamo li iscrtavanje horizontalne signalizacije. Uvjereni smo da će odgovorni za izvođenje radova na projektu to imati u vidu i hitno riješiti nastalu situaciju.

/foto u uglu Veselin Noveljić/

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar