Krivokapić : Mogu biti samo premijer Vlade u kojoj su eksperti, ne političari!

krivokapic p 1

Nakon premijerskog sata u Skupštini premijer Krivokapić kazao je medijima da je jedino ekspertska Vlada garancija da se što bezbolnije prođe demokratska tranzicija.

„Sve što odluči 41 poslanik ove Skupštine, koji predstavljaju većinu za mene je prihvatljivo. Koje će to rješenje biti, ja znam svoj stav, koji sam rekao nekoliko puta, a to je da ova demokratska tranzicija jedino može biti uspješna“, rekao je Krivokapić odgovarajući na pitanje da li mu je prihvatljivo da u Vladu uđu predstavnici političkih partija i da se Vlada rekonstruiše i u smislu promjena u resorima.

krivokapic p 2

Na drugoj strani održava se sastanak za prevazilaženje političke krize, u prostorijma Skupštine Crne Gore na kome su predstavnici svih partija parlamentarne većine: Andrija Mandić (Nova), Milan Knežević (DNP), Nebojša Medojević (PzP), Miodrag Lekić (Demos), Boris Bogdanović (Demokrate), Vladimir Joković (SNP), Marko Milačić (Prava Crna Gora), Maksim Vučinić (Radnička partija), Miloš Konatar (URA), Srđan Pavićević (Civis), Danilo Jokić i Dušan Slijepčević (Ujedinjena Crna Gora).

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar