Biram CG unapredjuje rad na terenu!

bir cg sastanak

Nastavljajući sa unapređenjem svog rada, a u skladu sa stavom utvrđenim još pri osnivanju- da će biti bliže građanima, Biram Crnu Goru je sinoć, poslije nedavnog sastanka koordinatora Šušanj, održala i sastanak koordinatora u Sutomoru.

Na sastanku se govorilo o problemima koji muče građane, a posebno o legalizaciji, lošem radu javnih preduzeća kao i predstojećoj turističkoj sezoni. Akcenat je dat na probleme vezane za novo šetalište.

Sastankom je predsjedavao predsjednik MO Sutomore i šef izbornog štaba Stevo Novaković, a pored njega prisutni su bili i članovi Predsjedništva partije Ljubiša Tadić i predsjednik opštinskog odbora Ljubomir Vukoslavčević.

Predsjednica SO Bar Milena Božović je rekla da će se sa mjesta na kome se nalazi boriti za jednak razvoj svih djelova Bara, ali i da će, kao neko ko živi u Sutomoru, biti svakodnevno na usluzi svojim komšijama.

Stevo Novaković, potpredsjednik opštine, naglasio je da samo otvorenim razgovorima sa građanima- u kojima ćemo reći jedni drugima iskreno šta mislimo, možemo Sutomore i Bar povesti naprijed. On je posebno naglasio značaj ove turističke sezone i nezadovoljstvo turističkih radnika onim što je do sada urađeno po tom pitanju.

“Građani Sutomora danas za komšiju imaju predsjednicu SO Bar Milenu Božović, ali i potpredsjednika opštine Steva Novakovića. To im daje nadu ali i mogućnost da se neki od višegodišnjih problema konačno počnu rješavati na zadovoljstvo svih”, istakao je Radomir Novaković Cakan, predsjednik Biram Crnu Goru.

Na sastanku je takođe bilo govora i o izbornoj spremnosti ovog MO i istaknuto je kako je atomosfera pobjednička i da se u Sutomoru očekuju odlični rezultati, saopštila je press služba Biram CG.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar