Baru na dar

na dar 

Objavljena knjiga radova učenika osnovnih škola.

Javlja „Nekazano“.
Međunarodno udruženje književnih stvaralaca i umetnika "Nekazano", u saradnji sa barskim osnovnim školama, povodom Dana Bara, 24. novembra, pripremilo je i objavilo knjigu literarnih i likovnih radova učenika osnovnih škola Bara pod nazivom "Baru na dar".
U ovoj knjizi su odabrani radovi učenika osnovnih škola u Baru:  "Jugoslavija", "Anto Đedović", "Blažo Jokov Orlandić", "Kekec" , "Meksiko" i "Srbija".
"Na sto šezdeset stranica ove jedinstvene knjige objavljeno je sto četrdeset i pet literarnih i likovnih radova učenika barskih osnovnih škola. Zahvaljujući direktorima i nastavnicima pomenutih škola, ostvarili smo zaista lepu i korektnu saradnju, a rezultat je ova knjiga koja objedinjuje trud učenika, nastavnika i uprava škola. Ovaj projekat bi već bio realizovan da nas nije omela pandemija koronavirusa. U narednom periodu planiramo da nastavimo i intenziviramo saradnju. Žao nam je što se škole iz Ostrosa i Pečurica nijesu odazvale našem pozivu, dok smo iz Osnovne škole "Jovan Tomašević" iz Virpazara dobili obaveštenje da nemaju radova za ovaj broj. Nadamo se da ćemo bolje organizovati i usmeriti škole sledeće godine, jer planiramo da ovo postane tradicionalan poklon Baru od najmlađih stvaralaca. Promociju knjige dogovaramo i uskoro ćemo je održati kao naš poklon Baru za njegov praznik", - saopštava Labud N. Lončar, predsjednik Međunarodnog udruženja književnih stvaralaca i umetnika "Nekazano",  i urednik ovog izdanja.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar