Pobjeda protiv MZT-a imperativ

mor juvent 4 1

U 13. kolu ABA lige Mornar dočekuje MZT Skoplje Aerodrom. Za četu Đorđija Pavićevića pobjeda u ovom meču je imperativ.


"Ne treba trošiti riječi o kvalitetu Skopljanaca, o tome dovoljno govori njihova igra i pobjeda protiv Budućnosti u prošlom kolu. Novi trener donio je i novi elan. Mi nemamo izbora, MZT spada u grupu protivnika sa kojima moramo ići na pobjedu, posebno u svojoj dvorani. I na ovoj utakmici sve zavisi od nas. Ukoliko odigramo kako znamo, što znači angažovano svih 40 minuta, s pojačanom odbranom, bićemo bliži pobjedi",kažestrateg Mornara Đorđije Pavićević.

Po njegovim riječima odlazak Dikersona i Krstića bio je neminovan.

"Nisu ispunili očekivanja, a ovim potezom nastojali smo da rasteretimo budžet, ali i da smanjimo broj stranaca, što je veoma bitno pred takmičenja u prvenstvu i kupu Crne Gore. Prvi cilj je opstanak u ABA ligi, ali moramo i da ga potvrdimo u Crnogorskoj ligi, u kojoj u ekipi mogu da budu najviše tri stranca, a moraju da budu tri igrača koji su rođeni 1997. i mlađi. Povući ćemo još neke poteze pred januarski prelazni rok u kojem se kompletira ekipa za drugi dio sezone", ističe Pavićević.

Za Borisa Bakića, trener Pavićević kaže da će biti u rosteru za meč sa MZT-om i da će tridesetogodišnji Podgoričanin, ako ne na toj utakmici,vrlo brzo pokazati da je istinsko pojačanje za ekipu Mornara.

Iskusni Balša Radunović očekuje težek meč sa Skopljancima, ali i pobjedu svog tima.

"Na utakmici sa Krkom pokazali smo da se vraćamo na pravi kolosjek. Bitno je da energično uđemo u meč i nametnemo svoju igru, kako ne bismo od početka bili u minusu i bili prinuđeni da jurimo rezultat. Pozivam publiku da nam pomogne da ostvarimo izuzetno važnu pobjedu", uputio je apel navijačima Radunović.
Sjutrašnja utakmica u dvorani „Topolica“ između Mornara i MZT Skoplja počinje u 17 časova.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar