Za kraj zagrebačkih dana Mornara - duel sa Cibonom!

kosarka bar igokee 12

“Lepe ti je lepe ti je Zagorje zeleno”...propjevali su košarkaši Mornara koji od subote ujutro borave u hrvatskoj prijestonici.

Petodnevni boravak u Zagebu završavaju večeras duelom sa Cibonom u okviru FIBA lige šampiona.

Četa Đorđija Pavićevića u nedjelju je igrala u Domu sportova protiv Cedevite u okviru regionalne ABA lige. Hrvatski šampion koji je uz Crvenu zvezdu je taj meč ubjedljivo dobio zahvaljujući padu u igri Mornara u trećoj četvrtini.

Protiv Cibone, Mornar je već jednom ove sezone igrao I to u ABA ligi. U dvorani Dražen Petrović Barni su tada pretpjeli nesrećni poraz jer su u finišu imali šut za pobjedu.

Ovaj duel, međutim, Cibona dočekuje nakon tri uzastopna poraza u Ligi šampiona, teškog poraza od Budućnosti u ABA ligi prošle subote u Podgorici, pa su izvjesno veoma motivisani da prekinu crnu seriju protiv Mornara.

Za razliku od domaćeg sastava, Mornar je u evropskom takmičenju ostvario dvije pobjede (Ostende i Mega Leks), trenutno nalazi na dobrom četvrtom mjestu u grupi D, koje vodi u plej-of 1/32 finala, a u nedjelju ga očekuje meč sa Zadrom u Baru u kojem se nameće imperative pobjede, pa je pitanje da li će Pavićevićeva ekipa goreti do maksimuma u Zagrebu umeču koji nema veliki značaj.

Meč u Košarkaškom centru Dražen Petrović počinje u 20:00.

auto klime bakovic 1

opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar