U nedjelju na trgu nadmetanje najjačih ruku regiona!

plakat

Glavni barski trg Vladimira i Kosare ugostiće devetog oktobra zanimljivu sportsku manifestaciju.

Nadmetanje u discipini “Armwrestling“- obaranje ruke, biće održano u nedjelju sa početkom u 12:00 ispred kafea „Botićeli“ čiji je vlasnik Stojan Sekulović domaćin i inicijator turnira. Učesnici turnira su takmičari iz Saveza klubova “ Obaranje ruke“ iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Republike Srpske, Federacije BiH, Slovenije i iz svih gradova Crne Gore, među kojima su osvajači prvih mjesta na raznim međunarodnim takmičenjima u ovoj disciplini.

Nastupiće i reprenzentacija Crne Gore u Benč presu sa svojim takmičarima koji su u svim kategorijama osvajali medalje na raznim takmičenjima širom svijeta, reprezentacija Karate saveza Crne Gore, kao i takmičari tekvandoa, kik boksa, kros fita, bodi bildinga, fitnesa –aerobika i džiu džice.

“Učesnici turnira su muški i ženski takmičari koji se decenijama bave ovim sportom ,kao i paraplegičari koji će se tog dana takmičiti u svojim kategorijama. Turnir predstavlja i zastupa razne stilove sporta, koji imaju za cilj promociju zdravog stila života, što je i cilj ove manifestacije. Pozivamo sve građane da prisustvuju ovoj manifestaciji i svojim učešćem uveličaju skup. Zainteresovani takmičari mogu se prijaviti na telefone 068 575 554 i 067 724 072”, saopštili su Jedru iz organizacionog odbora.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar