Čarapić i zvanično u Megi!

carapic mega leks

Košarkaški biser iz Bara Ognjen Čarapić potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Mega Leksom, objavljeno je na sajtu kluba iz Sremske Mitrovice!

Čarapić je lani nisi dres Budućnosti kao junior ali nije želio da potpiše profesionalni ugovor sa podgoričkim klubom.

"Veoma sam srećan što sam potpisao prvi profesionalni ugovor sa Mega Leksom jer je svima dobro poznato koliko je to dobra sredina za mladog igrača. Daću sve od sebe kako bih opravdao povjerenje trenera Dejana Milojevića i uprave", rekao je Čarapić nakon parafiranja ugovora sa Megom

Ognjen je prošle sezone igrao 19 mečeva za Budućnost Voli u ABA ligi i Eurokupu, dok je redovan član mlađih reprezentativnih selekcija Crne Gore.

Na Evropskom prvenstvu za kadete prije dvije godine proglašen je za najkorisnijeg igrača, na kojem je prosječno bilježio 16 poena i 3,3 asistencije.

Ljetos je nastupao za mladu i juniorsku reprezentaciju Crne Gore, sa kojima je izborio nastup u elitnoj košarkaškoj diviziji.

On je 2014. godine bio učesnik Džordanovog klasik brend internacionalnog kampa u Barseloni, nakon kojeg je dobio poziv da zaigra za selekciju svijeta protiv američkih vršnjaka na revijalnom meču u Bruklinu.

Prošle godine igrao je i na juniorskom evropskom Ol star meču, koji je održan u okviru Eurobasketa.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar