Mornar na turneji po Srbiji: Borac, Zvezda, Mega, FMP

dio mornata

Mornar od ponedjeljka na sedmodnevnoj turnji po Srbiji. Počela prodaja godišnjih karata.

Mornarova ko[arka[ka ekspedicija otputovala je u ponedjeljak na sedmodnevnu turneju po Srbiji. Baza ekipe biće  u Čačku gdje će u utorak odigrati prvu utakmicu sa domaćim Borcem. U četvrtak je zakazan meč sa šampionom ABA lige i Srbije Crvenom zvezdom u beogradskom “Pioniru”.

Narednog vikenda u Čačku igraće na turniru na kojem učestvuju još i Mega Legs i FMP.

Utakmice u Čačku i Beogradu jesu poslednja velika provjera pred dvije utakmice sa Igokeom u kvalifikacijama za Ligu šampiona i start u ABA ligi s Partizanom. Mečevi sa jakim rivalima trebalo bi da nam daju definitivnu sliku o kvalitetu i mogućnostima naše ekipe. Još smo na vrijeme da eventualne slabosti otklonimo”, kaže šef stručnog štaba Mornara Đorđije Pavićević.

U međuvremenu počela je prodaja godišnjih karata i interesovanje navijača Mornara je veliko.

Karte se mogu kupiti u našim prostorijama u Sportskoj dvorani “Topolica”. Važe za cijelu godinu za utakmice u ABA ligi, domaćem prvenstvu i kupu, dok ćemo za Ligu šampiona ili Ligu Evrope, prodavati pojedinačne ulaznice. Cijena godišnjih karata iznosi od 40 do 80 evra, zavisno od mjesta u dvorani “Topolica” , informisao nas je potpredsjednik kluba Đuro Ostojić.

auto klime bakovic 1

opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar